Wij zijn afhankelijk van giften, zowel in materiaal als in financiën.

Kleding en speelgoed is van harte welkom. Dit kunt u, mits het schoon en heel is, langs brengen op de dagen dat wij open zijn. Mocht dit echt niet lukken dan kunt u telefonisch overleggen wat evt de mogelijkheden zijn. Wij werken vanaf heden niet meer met bezorgadressen.

Spullen die wij wel ontvangen maar die via ons naar een ander goed doel gaan (omdat ze in de winkel weinig tot niet worden meegenomen) zijn:

  • Knuffels
  • Gebruikt beddengoed ((zgan) beddengoed houden we achteruit voor klanten)

Spullen waar wij helaas niets mee kunnen, en ook niet kunnen aannemen vanwege de strengere stortregels:

  • Videobanden en dvd’s
  • Grote(re) spullen als maxicosi’s/ autostoelen/ tafels en stoeltjes, etc
  • Alles wat er niet meer mooi uit ziet en/ of kapot is.

Omdat de regels op het stort zijn aangescherpt kost het ons veel tijd en energie om hier aan te voldoen. Daarbij dan ook de dringende oproep om spullen die niet meer geschikt zijn, zelf naar het stort te brengen. Mocht u twijfelen, kunt u gerust vragen.

Het kan dus gebeuren dat wij spullen, hoe goed bedoeld ook, niet aannemen.

Let op! Zet geen dozen of zakken voor de deur en probeer ze niet in de container te duwen!

Wat bij de deur wordt gezet kan door anderen worden meegenomen, te meer omdat we niet de hele week open zijn.

De container is bedoeld voor kleding die wij doneren aan het andere goede doel. Als daar een zak kleding inkomt, kunnen wij daar niet bij. Voor de inhoud van de container krijgen wij een kleine vergoeding.

Wilt u ons financieel steunen?

Graag! Naast de huur hebben wij nog andere uitgaven waarvoor wij uw donaties en de opbrengst van de winkel kunnen gebruiken.

De winkel is ingericht waarbij kleding vaste prijzen hebben en speelgoed een prijssticker hebben. Bent u geen ingeschreven klant, of heeft u uw kaart vol, dan kunt u bij ons de goederen kopen.

Daarnaast kunt u ons, eenmalig of periodiek, steunen door geld te doneren op onze rekening (zie contactgegevens).

Club van 100.

Steunt u ons? Wordt Kleding- en speelgoedbank Burgum- genoot. U kunt als genoot ons werk steunen door minimaal 100 euro per jaar te doneren. U kan op 2 verschillende manieren ingeschreven worden als genoot:

  • Door het inschrijfformulier in te vullen en aan ons te versturen (per post of per mail)
  • Heel eenvoudig door minimaal 100 euro over te maken op ons bankrekeningnummer ovv club van 100, uw naam, uw adres en evt uw bedrijfsnaam.

Als genoot wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en nodigen we u jaarlijks uit voor een speciale bijeenkomst.

Voor alle donaties geldt dat Stichting Kleding- en speelgoedbank Burgum een ANBI-status heeft. Onder bepaalde voorwaarden is het schenkingsbedrag van een (periodieke) schenking jaarlijks aftrekbaar. Wijzigingen wet- en regelgeving voorbehouden.